ÁSZF

Általános szerződési feltételek

(ÁSZF)

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra (utólag nem hozzáférhető), kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján (http://tolban.hu) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő weboldalról: http://tolban.hu/aszf/ és letölthető, kinyomtatható.

A Webáruház címe: www.tolban.hu

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév:

Székhely címe:

Cégjegyzékszám:

Nyilvántartást vezető cégbíróság:

fogyasztási cikk :

Adószám:

Bankszámlaszám :

Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:

Cím: 2176 Erdőkürt Petőfi út 24

Telefon: (30) 768 6274

E-mail: info@tolban.hu vagy rendeles@tolban.hu

Nyitva tartása: h-p 8:16

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció, illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, ami a regisztrációval egy időben elfogadottnak tekintendő. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.

2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

REGISZTRÁCIÓ/VÁSÁRLÁS

A regisztrációval egyidejűleg az ÁSZF és az Adatkezelési nyilatkozás is a regisztrált személy részéről elfogadottnak tekinthető.

Vásárlással a vevő tudomásul veszi, hogy a megrendelt termékek esetében csak házhoz szállításra, valamint a házhoz szállítás alkalmával készpénzben történő fizetésre van lehetőség csakis a megjelenített településekre, a megjelölt időpontban. A számlát/nyugtát a vevő a házhoz szállítás alkalmával kapja meg, elektronikus formában a számla nem kerül elkészítésre.

 

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

A weboldalon megjelenített és megvásárolható termékek Natúr kézműves termékek, árazása minden esetben mérés alapján történik, ezért előfordulhat, hogy a kiszállításkori ár nem fog egyezni a megrendeléskori árral. Kérjük csak abban az esetben rendeljen ha ezt tudomásul veszi és elfogadja, a kiszállításkori ár kifizetése után történik meg az áru átadása a vásárlónak. Amennyiben hibás árral találkozik, azt érdemes rendelés előtt vagy a rendelés folyamán jelezni az eladó felé így elkerülhetőek a félreértések.

RENDELÉS MENETE

A megrendelések feldolgozása nyitvatartási időben történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Szolgáltató ügyfélszolgálata minden esetben elektronikus úton visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. A rendeléseket adott heti kiszállítás érdekében Minden szerda 22:00-ig tudjuk elfogadni, az ez utáni időpontokban befutó rendelések házhoz szállítása a következő hét kiszállítási napján történik.

Termékszavatosság

N/A

ELÁLLÁS JOGA

Elállni a vásárlástól a kézhezvétel után nem lehet, mivel a nálunk vásárolt termékek élelmiszerek, ezért annak visszaküldése visszavétele az átadás után már nem lehetséges. Amennyiben nem szeretné a terméket úgy azt a kiszállításig bármikor lemondhatja telefonon vagy levélben a rendeles@tolban.hu e-mail-címen.

 

PANASZKEZELÉS

Bármilyen panasszal vagy kérdéssel az info@tolban.hu címen lehet értesíteni minket. Panaszát vagy kérdését 15 napon belül megválaszoljuk, kezeljük.

 

Erdőkűrt, 2020.03.18

Az online rendelés ZÁRVA!
Close